hits

TYVSTARTER HELGEN

12.03.2015 - 16:20 Ingen kommentarer

Torsdag er en dag jeg har begynt å like veldig godt etter at William ble født. Vi har nemlig vært på barselltreff nesten hver eneste torsdag i mange mange uker nå. Det er så gøy å se andre nybakte mødre med babyer som er født i samme måned som William. Det er egentlig veldig rart å se hvor forskjellige babyer kan være på samme alder. Jeg merker jo selv at William og Michelle er helt ulike som babyer. En ting er størrelsen og hvordan de utvikler seg forskjellig, men en annen ting er væremåten. Allerede nå, har jeg oppdaget hvor forskjellige personligheter Michelle og lillemann har! 

Jeg syns egentlig det er litt dumt at jeg ikke hadde noen barselgruppe da jeg fikk Michelle. Jeg syns det er så koselig å treffe disse flotte damene hver uke. Selv om de fleste i gruppen har fått sitt første barn nå, fanger jeg likevel opp mange nye tips og råd hvert eneste treff. Selv om jeg har hatt en liten en gang tidligere, så føles det veldig nytt alt sammen likevel.  

I dag som det er torsdag, er det jo vanligvis svømmetrening for Michelle. Men i dag var det ikke trening, så jeg og Michelle skal kose oss hjemme, og starte helgen litt tidlig! Tenkte vi kunne sette på en film med litt popcorn. Litt kosetid med mammaen er viktig! Ha en strålende fin dag videre alle sammen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar