hits

BLACK AND WHITE

09.03.2015 - 13:30 Ingen kommentarer

God mandag. Enda en ny start, på en ny uke. Av en eller annen merkelig grunn, føles det godt med en ny fresh start denne uken. Jeg føler at den siste uken har det vært litt for mange nedturer, og vil derfor gjøre mitt aller beste for å veie opp mot sist uke. Det er vel bare sånn av og til.. Jeg avsluttet uken med et blogginnlegg mange ble overrasket av, og begynte å blande seg inn med egne meninger. 


Det var veldig mange som engasjerte seg i innlegget jeg skrev i går. Det er selvsagt lov å ha sine egne meninger, men jeg står for det jeg mener og skriver! Så jeg vil bare komme med enda en liten kommentar til dette innlegget. Om dere leser innlegget, så skjønner dere at i hendelsen jeg snakker om, er jenta full (nærmere bevisløs) og gutten edru. Det er ikke samme sak om begge hadde vært like fulle. Det trodde jeg nesten var en selvfølge i innlegget jeg skrev. Men hadde gutten vært like full (og så ute av stand som jeg snakker om), så er det jo fantastisk om han i det hele tatt fikk den opp, haha.


Fullesex, er overhodet ikke det samme, som å bli overfalt av en endru person, når du ligger hjemme å sover i din egen seng, just saying. Nok om den saken, nå legger jeg dette bak meg. Det var bare viktig for meg at dere fikk med dere forskjellen. Jeg vet jeg har mange unge lesere som gjerne ikke tåler å lese dette, og det beklager jeg. Men når noen av mine eldre lesere henger seg opp i hva jeg kaller voldtekt, uten å ha lest innlegget ordrett, så må jeg komme med et innspill.. Ha en ellers fin uke! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar