hits

NYTE TIDEN HJEMME

06.03.2015 - 12:55 Ingen kommentarer

sponset

Foreldre & Barn er det perfekte bladet for deg som enten venter en liten, eller har småbarn hjemme. Du finner mye godt lesestoff med nyttige og engasjerende artikler. Som småbarnsforelder får du mange tips og gode anbefalinger i dette bladet. Du kan for eksempel lese hvilke typer barnegrøt som er "best i test!" slik at du lettere kan velge ut den sunneste grøten for babyen din. 


Ettersom jeg er blitt mamma på ny og er hjemme med en liten på dagtid, syns jeg det er ekstra koselig å sette meg ned med Foreldre & Barn. Det er viktig å nyte tiden hjemme, sammen med lillemann. Det er jo veldig mye nytt når man blir mamma. Uansett om man har barn fra før, så føles mye helt nytt likevel. Da syns jeg det føles betryggende å ta frem et seriøst blad som kommer med gode råd og skriver om nettopp det jeg er mest opptatt av; foreldrerollen og barna mine! 


Magasinet har blitt utgitt i 35 år nå! Så det vil si at dette bladet er mye eldre enn meg, haha. I løpet av disse årene har Foreldre & Barn opparbeidet en unik posisjon hos småbarnsforeldre med barn i alderen 0-6 år. Mammaen min har nok også lest mange av bladene mens jeg og broren min fremdeles var små. Bladet blir utgitt én gang i måneden, og koster kr. 75 i butikkene.


Nå kan du få hele 6 utgaver av Foreldre og Barn hjem i posten for bare kr. 269! Dette er en veldig rimelig og grei måte å bli bedre kjent med bladet på.  I tillegg får du også med et kjempeflott barneservise fra Porsgrunn Porselen. Settet inkluderer et krus med hank, en dyp skål, og en barnetallerken. Du kan velge mellom rosa og blått servise. For å se dette supre tilbudet klikk her!


Lik gjerne facebook siden til Foreldre & Barn, for å komme tettere inn på bladet.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar