hits

WILLIAM´S DÅP: KAKEBORDET

02.03.2015 - 13:50 Ingen kommentarer

For et fantastisk kakebord vi hadde i går i barnedåpen til lille W! Jeg tror aldri jeg har sett et så fint kakebord noen gang. Alt på kakebordet ble laget av en fantastisk flink dame. Hun har en blogg, og jeg anbefaler alle å ta turen innom bloggen hennes. Hun har lagt ut flere oppskrifter fra kakebordet vårt! En ting er hvor fantastisk kakene så ut, en annen ting er hvor magisk de smakte. Jeg har aldri i mitt liv smakt noe bedre enn det som sto på kakebordet vårt i går!  

Kaker, makroner, cupcakes og sjokoladepydding. Hver minste lille detalj er håndlaget og spiselig, helt utrolig. Jeg skulle gjort mye for å ha talent nok til å lage så flotte kaker. Jeg er veldig interessert i konditor, kaker og andre søtsaker. Elin har konditorkurs, der hun lærer bort kunsten i å lage disse flotte kakene! 

Kakekursene holder til i Schenck Process Norge sine lokaler på Vibemyr i Sandnes, eller så kan Elin komme hjem til deg! Man trenger ingen forkunnskap for å være med på kursene til Elin. Om du er interessert i et kakekurs med Elin fra kjøkkenmagi.no send en mail til : elin@kjoekkenmagi.no Husk å merkere emne som "Kurs" for påmelding! Følg gjerne denne flotte damen på instagram for masse gode kakefristelser, og inspirasjon til masse forskjellig god bakst! @Kjokkenmagi Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar