hits

EN VELLYKKET DÅPSDAG

01.03.2015 - 21:00 Ingen kommentarer

For en fantastisk dag! Dåpsdagen til lille William har vært så vellykket. Jeg har storkost meg hele dagen. Det har jeg sett at både Michelle og William også har. William har vært våken mesteparten av dagen, og har smilt stort sett hele tiden. Han er bare helt fantastisk den gutten der. Virkelig en snill gutt.

Selskapet hjemme hos mamma etter kirken var veldig koselig. Vi hadde masse god mat, og flotte kaker til dessert. Kakebordet ble laget av Elin, som står bak bloggen: www.kjøkkenmagi.no anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes. Kakebordet skal dere få se mer av i et eget innlegg i morgen! Michelle fikk sin egen cupcake med navnet hennes på. Det syns jeg var så omtenksomt og snilt av Elin. Det er så viktig at Michelle får like mye oppmerksomhet som William, om ikke mer på en dag som dette.

William fikk så fine gaver, så igjen takk til familien for det! Fadderen til William må også få litt skryt for innsatsen i dag, som ikke er noen andre enn min vakre mamma, og min aller beste venninne/stesøster Hanne! Tusen takk for alle gratulasjoner på instagram, facebook og meldinger! Ungene er akkurat sovnet i sengene sine, så nå skal jeg ta kvelden etter en lang og vellykket dag!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar