hits

WIlliam´s dåp: DÅPSKJOLEN

28.02.2015 - 21:57 Ingen kommentarer

God kveld, huff nå ble det et sent innlegg. Jeg trodde jeg ville ha mye tid til blogging det siste døgnet, men der tok jeg feil.. Uansett, her er jeg. Jeg er kjempe klar til den store dagen som er i morgen. I morgen er det William sin dag. Han skal døpes i kirken, og deretter skal vi ha selskap hjemme hos mamma med de aller nærmeste familie og faddre. Det blir så koselig. Jeg kjenner jeg gleder meg veldig mye til morgendagen!

Dåpskjolen William skal ha på seg har min kjære tante heklet. Den ble laget til Michelle, når hun skulle døpes. Det er bare Michelle som har brukt den så langt, og det er så gøy at William skal ha den samme. Jeg syns det er så koselig når den går videre til neste barn, hver gang en ny i familien skal døpes. Alle som døpes i dåpskjolen, får brodert inn navnet og dato på dåpsdagen i underkjolen. 

Jeg må egentlig bare stupe i seng, å få meg nok søvn til den store dagen. Begge ungene sover fint i sengene sine, så håper jeg bare de gjør det i alle fall noen timer til. Ungene sov jo hos mormoren sin natt til i dag. Michelle hadde stått opp tidlig som vanlig, men gjerne litt vel tidlig i dag. Hun har vært våken siden 03.00 i natt, og bestemte seg for at det var morgen da. Så hun var ikke noe problem å legge i kveld akkurat, haha. Hun var stuptrøtt. Følg oss gjerne gjennom dåpsdagen på instagram @StavangermammaIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar