hits

William´s dåp: BORDKORT

23.02.2015 - 12:00 Ingen kommentarer

God mandags morgen. Håper du har hatt en strålende helg! Nå har jeg fått laget bordkort til dåpsdagen til William. Nå er både invitasjoner, bordkort, kakebord, dåpskjolen og alt i boks til den store dagen. Godt å være ferdig i god tid. Heldigvis slipper jeg å løfte en finger når det kommer til kakebordet. Det er ikke bare bare å lage i stand alt av kaker, i tillegg til å ta seg av to små. Jeg hadde aldri fått tid til det en gang tror jeg. Derfor er det så betryggende å vite at ei flink konditor dame, skal gjøre dette for meg! 

I går forsvant plutselig Michelle fra stuen, og var så stille en stund. Dette er ikke normalt henne i det hele tatt, så jeg visste at hun gjorde noe hun vet hun ikke har lov til. Når hun kom inn i stuen igjen, hadde hun på seg dåpskjolen hun selv brukte i dåpen sin, som er den samme som William skal ha på seg i dåpen. Michelle var så nydelig der hun sto i den alt for lange kjolen. Tenk at hun er så liten enda, at hun passet den! Jeg var jo til og med i tvil om William ville passe den på dåpsdagen. Dere kan se Bilde av Michelle på instagram @Stavangermamma.

Når Michelle hadde funnet frem dåpskjolen, så fikk jeg prøvd den på William i samme slengen. Om den ikke hadde passet, så måtte vi jo ha funnet på noe lurt. Heldigvis passet både dåpskjolen og den lille luen helt perfekt til William. Den var større enn jeg husker den, men likevel var den helt super til lillemann. Jeg syns å huske at den var litt liten på Michelle på dåpsdagen, men hun var over 3 måneder da. De vokser jo veldig mye på en hel måned! 

Michelle har også outfiten klar til lillebrorens dåpsdag. Hun skal ha på seg en nydelig bunad! Jeg har tenkt veldig mye frem og tilbake om jeg selv skal ha på bunad, eller om jeg skal ha på meg en fin kjole som er lett å amme i. Jeg vet at jeg ikke hadde på meg bunad i Michelle sin dåp. Denne gang har jeg av en eller annen grunn veldig lyst til å ha den på, og heller gi ham flaske de timene bunaden er på. Det er jo heldigvis ikke noe stress med å pumpe meg. Han tar flasken like lett som brystet. Så derfor blir det mest sansynlig bunad på meg også på den store dagen! 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar