hits

William´s dåp: INNBYDELSE

20.02.2015 - 14:15 Ingen kommentarer

Da var dåpsinvitasjonene i boks. Nå er det bare å levere dem videre til de som skal ha dem. Det skal Michelle, William og jeg få levert ut i løpet av dagen. Så fint å få unnagjort ting jeg går rundt og vet jeg er nødt til å gjøre. Nå gjenstår egentlig bare å lage bordkort, og finne ut hvordan jeg vil dekke bordene. 


Jeg var på dåpssamtale i kirken i går. De ringte faktisk mens vi var i bilen på vei hjem fra flyplassen. Bra de ikke ringte meg før. De lurte på om jeg hadde mulighet til å komme opp for en samtale i kirken i går. Og det hadde jeg jo, så jeg tok sjansen og fikk det gjort med en gang. Jeg husker jo mye av hvordan det er i kirken på dåpsdagen, fra Michelle sin dåp. 


Det er allerde 3,5 år siden Michelle ble døpt. Men likevel føles det ikke så lenge siden, når jeg finner frem dåpstingene hennes igjen nå. Jeg syns det var en veldig spennende dag. Michelle sin dåp er en dag jeg husker utrolig godt! Håper dåpen til William blir like vellykket som det Michelle sin var. 


Vi blir ikke mange i dåpen til William. Jeg har kun invitert den aller nærmeste familien, og fadderne til William. Jeg tror det vil bli koselig og ikke være så mange i selskapet. I Michelle sin dåp inviterte jeg mange av mine venner også, men det vil jeg ikke denne gangen. Da hadde vi plutselig blitt så altfor mange, med mine venners barn osv. Jeg vil heller foretrekke å være sammen med de som betyr mest, som er en del av familien. 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar