hits

William 2 måneder

13.02.2015 - 14:39 Ingen kommentarer

William er alt blitt 2 måneder gammel. Herrefred som tiden flyr! Jeg syns det er synd å tenke på at barseltiden er over, og at lillemann vokser så fort. Samtidig som jeg er glad for å se at tiden ikke står stille. Jeg blir så stolt når jeg ser hvor flink William er, og når jeg legger merke til nye ting han gjør. Jeg føler at han allerede har begynt å forandre på utseende sitt. Han har blitt så stor at han bruker str. 62 i klær, og jeg kan bare drømme om å få ham til å passe 50/56 klærne noen gang igjen.

Lillemann er blitt så flink til å løfte hodet selv, og klarer å løfte hele hodet opp mens han ligger på ryggen. Noe som er kjempe bra! Han er også veldig flink til å ligge på magen, og overraskende så liker han faktisk å ligge på magen. Det gjorde ikke Michelle i det hele tatt. William både smiler og ler, og er en skikkelig glad gutt. Han er helt fantastisk snill og skjønn, og jeg kjenner jeg er så stolt mamma! 

Nå er det to måneder siden fødselen, og jeg syns det er på tide med den siste oppdateringen på underlivet mitt. Den første tiden etter fødselen var jeg skikkelig åpen om alt som hadde med kroppen min å gjøre. Både til familie og venner, men også her på bloggen. Nå merker jeg at jeg begynner å komme tilbake til der normalen ligger, å holde underlivet mitt privat, haha. Det er jo bra, nettopp fordi dette i seg selv sier at jeg er på vei tilbake til den normale meg. Kuttet nedentil der stingene gikk opp, har nå grodd sammen og er utrolig nok blitt til et lite arr. Jeg begynner endelig å se litt lyst på fremtiden min, haha. 

Når det er sagt, så føler jeg egentlig at alt har falt helt på plass nå. Jeg kjenner min rolle som mamma til to, og Michelle er vant til å ha lillebror i hus. Rett og slett så har vi endelig fått kontroll på vår nye hverdag, og trives sammen alle tre. Det er herlig å føle at jeg kjenner barna mine. Michelle har jeg jo kjent i mange år, men jeg føler likevel det var nytt å lære meg hvordan hun var i storesøster-rollen. Hun har jo forandret seg en del hun også disse to månedene. Jeg føler at jeg endelig forstår henne, som den jenta hun er nå. 

Lillemann er vanskeligere å forstå. Selv om jeg tror jeg begynner å løse noen koder. Jeg kjenner igjen de ulike situasjonene og vet som regel hva som trengs for å få han fornøyd. Det er jo stort sett det samme, enten det er ny bleie, mat eller bare kos! Lillemann er en skikkelig snill og rolig baby. Jeg har vært veldig heldig, og fått to babyer som ikke har vært vanskelige i det hele tatt. Jeg merker at William er enda roligere enn Michelle, og sover mye mer enn hun gjorde på nettene. 

Det er egentlig hun som tuller mest på nettene ennå. Hun våkner stadig opp midt på natten og kommer inn på mitt rom. Der sover jo William i sengen sin, om jeg ikke har lagt han over i min seng. Da vekker hun som regel oss begge. Nettene mine kunne nok vært en smule bedre enn de er nå, jeg er jo stort sett våken til alle døgnes tider. Likevel så føler jeg at jeg er så vant til lite søvn at det faktisk ikke gjør meg noenting å sove så lite. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar