hits

STRIPETE VALENTINE´S DAY

12.02.2015 - 17:30 Ingen kommentarer

sponset

Heia, akkurat nå sitter jeg på flyplassen i Amsterdam, og har ennå mange timer igjen å vente før neste fly. Derfor tenkte jeg at det var like så greit å komme med en liten påminnelse til dere. Jeg tok noen herlige bilder av barna i dag tidlig, før vi dro hjemmefra. Fine Michelle og herlige William i matchende klær fra den nye kolleksjonen til Polarn O. Pyret! 


Det nærmer seg Valentine´s Day med stormskritt, og hva er vel skjønnere enn to hjerteknusere kledd opp for Valentine´s? Jeg falt pladask for denne kolleksjonen med de søte hjertene!  Luen med kaninører og de søte tøflene med kaninansikt, var også et must her hjemme hos oss. Når Michelle i tillegg fikk seg en kosekanin, så skal jeg love deg at hun ble veldig fornøyd. 

Skjørtet med røde lommer som matchet kosekaninen, ble selvsagt favoritten hennes. Som mamma må jeg bare si meg mektig imponert over de deilige myke plaggene, og den flotte kvaliteten.  Herlig å ha på seg både til hverdag og best, og de sterke spreke fargene gjør meg i godt humør.  Har du lyst til å se nærmere på den flotte kolleksjonen kan du klikke inn på lenken her! 

Husk at det fremdeles er 20 % rabatt om du handle tre varer eller mer fra Polarn O. Pyret Originals! Tilbudet gjelder ut denne uken, så grip denne flotte muligheten til å fylle opp vårgarderoben til barna, med kvalitetsklær til en rimelig pris! Kos deg med å sjekke ut de flotte klærne, mens jeg må rekke flyet vårt videre sørover! 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar