MATCHENDE I STRIPER

09.02.2015 - 20:09 Ingen kommentarer

sponset innlegg

Mine to vakre små har fått seg matchende klær fra den nye kolleksjonen fra Polarn O. Pyret! De klassiske fargene, rødt og blått kommer fort inn i bildet når det både er gutt og jente i hus. Det merker jeg spesielt godt, nå som lille William er født. William kler veldigt godt den mørkeblå fargen. Og Michelle er supersøt i rødt. I de røde klærne minner hun ekstra mye om meg som liten. Hun er nesten prikk lik! 

Nå i uke 7 har Polarn O. Pyret 20 % rabatt på hele den nye klassiske kolleksjonen, ved kjøp av 3 varer eller mer. Visste du forresten at det er mulig å både selge og kjøpe pent brukt tøy på Polarn O. Pyret? Dette er jo både miljøvennlig og fornuftig. Du får kvalitetsklær, til en veldig rimelig pris! Dette syns jeg er kjempesmart! 


Noe av det beste med klærne fra Polarn O. Pyret er at de er perfekte for aktive barn. De er fantastiske å leke rundt i, med spreke farger og morsomme mønster. Plaggene er veldig gode og myke, og de er laget av økologisk bomull. For de aller minste, har Polarn O. Pyret gode bodyer, og behagelige bukser. Det er viktig at bleiene kan sitte godt på plass under klærne, uten at det strammer.  

Dersom du har instagram vil jeg anbefale deg å sjekke ut min bruker @Stavangermamma, der kan du nå være med i trekningen om å bli en av tre heldige vinnere av et gavekort fra Polarn O. Pyret på kr. 500,-  


Selv syns jeg det er så gøy å finne like klær til barna mine. Selv om det er gutt og jente, så er det veldig gøy å kle dem opp likt. Samtidig så skal det jo være litt guttete til William, og jentete til Michelle. Det syns jeg er supert med Polarn O. Pyret. Det er både jentete og guttete, samtidig som de matcher! Helt herlig å se ungene mine matchende i striper!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits