hits

LAST NIGHT

29.01.2015 - 16:55 Ingen kommentarer

Nå er jeg endelig kommet meg inn dørene hjemme! Michelle ble hentet fra barnehagen på vei hjem fra flyplassen. Det føles så godt å være hjemme med henne igjen, selv om jeg bare var et døgn borte. Jeg kjente faktisk savnet når jeg våknet på hotellet i dag tidlig. Oppholdet i Oslo var helt fantastisk, og jeg hadde det kanonkjekt. Jeg fikk gjort mye på kort tid, og ble kjent med mange nye mennesker. 

Jeg likte meg godt på Vixen Blog Awards i går kveld. Jeg fikk endelig møtt mange av de andre bloggerne som jeg selvsagt har hørt navnet på tidligere. Jeg ble positivt overrasket over hvor hyggelig mange var, og hvor imøtekommende de var. Selv er jeg veldig sjenert når det kommer til å møte nye folk. Jeg er ikke den personen med mest selvtillit, og syns det er vanskelig å ta første intiativ til å hilse på noen. 

Kvelden startet med pre-partyet som var på hotellet vi bodde. Deretter tok vi turen bort til Vixen Blog Awards, som var rett bort i gaten. Vi skulle egentlig gå videre på after party etter Vixen, men ombestemte oss på vei ut dørene. Vi gikk heller hjem på hotellet og skiftet klær, og gikk å kjøpte litt nattmat. Mamma satt barnevakt på hotellrommet hele kvelden. Hun sa at William hadde vært snill som et lam.

Må innrømme at jeg hadde litt dårlig samvittighet for å gå fra ham allerede nå. I morgen er det 7 uker siden fødselen, og dette var første kvelden uten ham. Derfor er det veldig godt å høre at det hadde gått så fint. Jeg føler virkelig at noe av meg mangler når ikke ungene er rundt meg. Det er akkurat som om jeg blir en helt annen person.     Jeg blir mye mer nervøs og usikker på meg selv. 

Det er akkurat som om jeg mister all selvtillitt når jeg ikke har ungene rundt meg, fordi når jeg er sammen med dem så vet jeg alltid hvordan jeg skal reagere på ulike situasjoner. Morsrollen er jeg trygg på, og meg som mamma er jeg veldig selvsikker.

Nettopp fordi jeg mestrer morsrollen. Jeg er sammen med barna vanligvis 24 timer i døgnet, og har aldri tid til å være meg alene. Da er det ikke rart at jeg føler meg merkelig når jeg plutselig får ha den friheten til å ikke ha ansvar for noen andre enn meg selv. I går var første gang, helt siden i fjor mars at jeg var ute på noe. Det er derfor veldig mye nytt jeg måtte forholde meg til.

I går tenkte jeg ikke at kroppen min ville være et problem under festen. William hadde mer enn nok mat på hotellet, og jeg kunne for en gangs skyld ta meg litt å drikke. Litt er ordet. Jeg drakk ikke mer enn to glass champagne, bare for kosens skyld. Likeveld er jo det nok til at jeg ikke kan amme i det jeg kommer hjem gjen til lillemann. Det var omtrent den eneste komplikasjonen jeg så for meg før festen.

Jeg tok rimelig feil. Jeg har aldri i mitt liv følt at kroppen min skulle eksplodere så krafting som jeg følte det i går. Puppene mine sto på spreng, og det er faktisk ikke mulig å forklare hvordan det føles uten å ha opplevd det selv. Kroppen min prøvde desperat å fortelle meg at de trengte å tømmes. Haha, det var en utfordring jeg ikke helt så for meg på forhånd ville bli et problem. Sett bort fra den vanvittige melkesprengen og at jeg ikke vant årets ungblogg, så var det en veldig vellykket kveld! 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar