hits

A WALK IN THE PARK

21.01.2015 - 16:50 Ingen kommentarer

I dag har jeg kost meg i Stavanger sentrum sammen med min aller beste venninne. Jeg kjenner det er så deilig å være litt sosial og komme meg litt ut. Jeg trenger det virkelig. Det gjør noe med humøret mitt og ikke minst holdningene mine å være ute i offentligheten! Jeg spaserte faktisk til byen i dag, og det tok meg ikke mer enn 20-25 minutter med et godt tempo. Det var utrolig herlig med frisk luft og ikke minst gjorde det noe med selvtilliten min. Man angrer som regel aldri på turen vi tok, i forhold til turen vi aldri gikk;)

William sov nesen gjennom hele byturen. Han våknet i det vi hadde tenkt oss hjemover. Jeg gikk derfor innom helsestasjonen for å gi ham mat, og et lite bleieskift før hjemturen. Jeg syns det er så greit å gå opp til helsestasjonen for å amme. Jeg husker at jeg gjorde det samme da jeg fremdeles ammet Michelle. Jeg føler meg rett og slett veldig ukomfortabel med å sitte å amme offentlig i byen. Jeg syntes det allerede da jeg ammet Michelle, og jeg syns det i allefall nå som jeg vet at flere kjenner meg igjen fra bloggen. 

Det er en ting å sitte å amme på en plass der alle har barn eller er gravid. Det er liksom ikke like naturlig for andre at jeg plutselig skal hive frem puppene. Jeg hadde nå ikke reagert på det selv om noen ammet på en café. Vi bor jo i Norge, og det er jo egentlig veldig normalt å amme offentlig her. Men likevel av en eller annen grunn så liker jeg ikke å gjøre det selv. Det er derfor veldig deilig å vite at jeg har et sted å gå til å amme når jeg er i byen med lillemann! Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar