hits

SEX ETTER FØDSELEN

18.01.2015 - 11:05 Ingen kommentarer

Heia, etter en del rare tilbakemeldinger i kommentarfeltet på instagram ble jeg inspirert til å dele litt tanker med dere. Jeg er jo ofte veldig åpen om ting, så har ingenting i mot å dele noe om tankene mine rundt sex heller. Det er jo det mest naturlige mennesker gjør, som alle gjør. Derfor ser ikke jeg hvorfor det skal være så tabu å snakke om. Selv om jeg ikke kan se for meg at foreldrene mine har hatt sex, har det jo skjedd i og med at jeg er her den dag i dag.  Akkurat som jeg, som har William og Michelle. 

Jeg vet jeg har mange blogglesere i alle forskjellige aldre. Og dette er et innlegg som gjerne ikke passer for mine yngste lesere. Men nå har jeg i alle fall advart om det.  Etter at jeg la ut en positiv graviditetstest på instagram, ble det hundrevis av kommentarer rundt om at jeg var blitt gravid så tidlig etter William. Tanken hadde ikke en gang falt meg inn at folk kunne misforstå det bildet. Bildet la jeg ut i forbindelse med innlegget jeg svarte på ting som hadde med graviditeten å gjøre. Jeg trodde faktisk ikke at folk kunne tro noe annet. 

Det er sikkert mulig å bli gravid 5 uker etter en fødsel, men ikke i mitt tillfelle. For som vi alle vet så må man ha sex, for å kunne bli gravid. Tanken om sex nå etter fødselen har ikke slått meg før jeg fikk alle disse kommentarene. Jeg har overhodet ingen tanker om å ha sex på en lang tid. Jeg har fremdeles et åpen klipp nedentil som stingene revnet opp noen dager etter fødselen. Det gjør ennå vondt å tørke meg etter jeg har vært på do, og jeg kan ikke forestille meg hvor vondt det vil gjøre i kuttet om jeg skulle hatt sex nå snart. 

Jeg sa til og med under fødselen i pressriene, at jeg aldri i mitt liv skulle ha sex igjen, til mamma og pappaen til William. Nå tror jeg ikke jeg kommer til å holde det resten av livet. Men foreløpig er tankene mine enda på samme plass som da. Jeg har tross alt fått en baby ut der nede. Jeg tror ikke sex noen gang vil bli det samme igjen. I alle fall ikke på en lang lang tid.

Jeg vet det er så utrolig forskjellig fra person til person, når det kommer til sex etter fødselen. Jeg tror også det har veldig mye å si på hvordan fødselen var. Om du ikke hverken må sy, eller har noen andre komplikasjoner, så skjønner jeg at det kan gå kortere tid til du har sex igjen. Jeg vet om noen som har hatt sex bare dager etter fødselen, mens noen andre som har ventet nesten et helt år. 

Jeg syns det er så vanskelig å vite hva som er greit. Jeg gidder ikke å haste inn i noe som jeg egentlig ikke er klar for. Det føles som om jeg er jomfru på ny, og er nervøs for å miste jomfrudommen min eller noe, haha. Samtidig som det er helt forskjellige tanker som går rundt i hodet mitt. Jeg tenker at så lenge jeg er nervøs for alt av smerter, til hvordan det vil bli, så er jeg ikke klar for det. Det får ta den tiden det tar. Det er jo overhodet ikke noe som haster å få overstått. 

Jeg merker at tankene mine på sex nå etter fødselen, er helt annerledes enn etter keisersnittet med Michelle. Keisersnittet hadde jo ingenting å gjøre med mitt down town område. I forhold til hvordan det er med en vanlig fødsel. Under en fødsel så er det jo helt ekstremt hva den stakkars nedre delen må gjennom gå. 

Selvsagt må jeg være godt i gang på noe prevensjon i tillegg før jeg skal tenke på å ha sex igjen. Jeg er veldig glad for de to vakre ungene jeg har fått, men de to holder i massevis i mange år frem. Jeg trenger ikke en til med det første! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar