William 1 måned

12.01.2015 - 16:28 Ingen kommentarer

I dag er lille William alt blitt en måned gammel. Det vil også si at det faktisk er en hel måned siden fødselen allerede. Tiden går skremmende fort, derfor er det så utrolig viktig å nyte denne tiden mens den ennå er her. Nå som alt av smerter endelig er over etter fødselen, kan jeg endelig klare å innrømme at jeg er glad for at jeg valgte å føde normalt. Det var selvsagt veldig tøft, men jeg er glad for at jeg klarte å gjennomføre det til tross for redselen min.

Det er faktisk helt fantastisk hva vi kvinner kan få til. Å bære frem et barn er jo et mirakel i seg selv, men at en kvinne kan klare å føde et lite barn til denne verden helt på egenhånd, med sin egen viljestyrke og krefter. Det sier litt om oss kvinner syns jeg. Jeg er så utrolig stolt over meg selv, og alle andre damer som har gått gjennom et svangerskap og en fødsel. Enten det er keisersnitt eller vanlig fødsel, så er det en stor påkjenning på kroppen! Så gi dere selv en vel fortjent klapp på skulderen! 

Jeg tenkte at jeg kunne skrive en liten oppdatering på William sin utvikling de neste månedene. Det er jo ikke mye som har skjedd denne første måneden i utviklingen akkurat, men vokser gjør han! Han har lagt på seg over et kilo siden fødselen. Med andre ord så får han i seg nok av mat. Det er så deilig å kunne få en bekreftelse på at man gjør noe rett. At lillemann legger på seg betyr jo at jeg har nok melk å gi ham, noe som føles veldig godt. 

Nå som det er en måned siden fødselen, så tenkte jeg å starte å begynne å trene igjen fra i dag. Mens jeg gikk gravid, så tenkte jeg at jeg ville starte treningen så fort jeg var hjemme fra sykehuset, men det var selvsagt før alle plagene etter fødselen. Nå er jeg endelig fin i formen, og klar for å starte litt smått. Det er jo en veldig stor overgang fra å ligge på sofaen i månedsvis til å plutselig trene igjen. Derfor skal jeg heller ta det litt med ro i starten. 

Jeg skal ikke trene for å bli slankere, for jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg ser ut med tanke på at det ikke er lenge siden fødselen. Eller jeg er fornøyd uansett hvordan jeg ser på det. Grunnen til at jeg ønsker å begynne å trene igjen er fordi jeg må holde meg i aktivitet. Jeg har ligget på sofaen de siste månedene i graviditeten, og blir nå sliten av ingenting. Derfor må jeg komme meg i form igjen, for å klare å henge med i gymtimen når jeg skal tilbake på skolebenken igjen i august. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits